ξυλοδομή Σαλαμίνας
Ξυλουργικές Εργασίες Παντός Είδους Σαλαμίνα

Η επιχείρηση μας “ξυλοδομή Σαλαμίνας” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες παντός είδους προσφέροντάς σας ποιοτικές ξυλουργικές κατασκευές και έπιπλα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική τους.

Χάρη στην 20ετή εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθετουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, ποιοτικά έπιπλα υπνοδωματίου και παιδικά έπιπλα, ανθεκτικές πόρτες ασφαλείας, ξεχωριστές ειδικές κατασκευές καθώς και κατασκευές για την ανακαίνιση καταστημάτων στην Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Κατασκευάζουμε κουζίνες υψηλής λειτουργικότητας, που σας παρέχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής, σε μοντέρνες ή πιο κλασικές γραμμές και σε ποικιλία χρωματισμών, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς κρεβάτια, κομοδίνα, τουαλέτες κρεβατοκάμαρας, ντουλάπες, γραφεία και οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για την κρεβατοκάμαρα και το παιδικό δωμάτιο του μικρού σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Επιλέξτε ντουλάπες σε ίσια ή πιο κλασική γραμμή και δημιουργήστε τον χώρο σας όπως εσείς τον ονειρεύεστε. Κατασκευάζουμε ντουλάπες, συρόμενες και ανοιγόμενες εξαιρετικής ποιότητας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Συνεργαζόμενοι με καταξιομένους διακοσμητές και επαγγελματίες του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και κομψές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας άνετο και καλαίσθητο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Με την βοήθεια ειδικών προγραμμάτων στον υπολογιστή μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε κάθε κατασκευή για τον χώρο σας ώστε να γνωρίζετε πως θα είναι ο χώρος σας πριν την υλοποίηση της κατασκευής.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Ξεχωριστές και λειτουργικές κατασκευές που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.